«Κιβωτός του Κόσμου» – Νέα καταγγελία για τον πατέρα Αντώνιο: «Έκανα δωρεά και με εξαπάτησαν»

«Κιβωτός του Κόσμου» – Νέα καταγγελία για τον πατέρα Αντώνιο: «Έκανα δωρεά και με εξαπάτησαν»

«Ήμουν βλάκας και ηλίθιος»

Άλλη μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις πολλές που ήδη έχουν γίνει για την Κιβωτό του Κόσμου. Αυτή τη φορά ο Θεόδωρος Αποστόλου μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» και έκανε μια καταγγελία για τη δωρεά που έκανε στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η δωρεά αφορούσε ένα κτήριο με αντάλλαγμα να φιλοξενηθεί ο γιος του, που ήταν ανάπηρος, στην Κιβωτό. Ο όροφος που δώρισε ήταν εμβαδού 2.742 τετραγωνικών μέτρων και ήταν στον Κηφισό.

Όπως είπε εντυπωσιάστηκε όταν είδε την δομή της Κιβωτού, χώρο τον οποίο γνώριζε πριν από την μεταμόρφωση του, που όπως του είπε ο πάτερ Αντώνιος έγινε από δωρεά μιας οικογένειας επιχειρηματιών. «Με έβαλε σε υποψίες» ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι το θέμα του παιδιού του το συζήτησε με τον πατέρα Αντώνιο. "Θα τον έχουμε άρχοντα τον Γιάννη", μου έλεγαν».

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα όταν πήγαν στο συμβολαιογραφείο για την μεταβίβαση του ακινήτου «υπήρχε όρος που ανέφερε πως για κάθε νομική διαφορά θα απευθύνομαι στην παπαδιά, σε μια διεύθυνση στο Πόρτο Ράφτη. Εγώ δεν έβαλα κανένα όρο. Ρώτησα πώς θα διασφαλιστώ για το παιδί. Έπαιρνα τον παπά και μου έλεγαν ότι θα με πάρει. Ούτε ευχαριστώ, δεν βγήκε στο τηλέφωνο. Ποτέ δεν τον ξαναβρήκα. […] Ήμουν βλάκας και ηλίθιος που πείστηκα από έναν παπά» ανέφερε τονίζοντας όμως ότι δεν μετάνιωσε τη δωρεά γιατί το έκανε για τα παιδιά.