Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας – «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό»

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας – «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό»

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά

Θρήνος σε Χανιά και Θεσσαλονίκη για τον θάνατο της 21χρονης από την κρητική πόλη, η οποία έχασε τη ζωή της όταν ΙΧ το οποίο οδηγούσε ένας 26χρονος την παρέσυρε και εν συνεχεία την εγκατέλειψε στο οδόστρωμα, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Oι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Εμμανουέλα, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, αφού η 21χρονη έχασε τη μάχη με τον θάνατο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονταν διασωληνωμένη.

Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο του.

«Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» αρκέστηκε να πει ο πατέρας της 21χρονης μιλώντας στον Alpha.

Σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί η 19χρονη συνεπιβάτης του οχήματος που παρέσυρε τη φοιτήτρια. Στον εισαγγελέα θα μεταβεί και ο 26χρονος οδηγός με την κατηγορία της παράνομης παραμονής στη χώρα μας, καθώς δεν είχε την σχετική άδεια, με το κατηγορητήριο να αλλάζει και για τους δύο μετά την τραγική κατάληξη της νεαρής.

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.