«Κιβωτός του Κόσμου»: «Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει, θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως», λέει ο πάτερ Αντώνιος

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει, θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως», λέει ο πάτερ Αντώνιος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, που μεταδόθηκε στο Star, ο ιερωμένος αρνείται τα πάντα και φέρεται έτοιμος να περάσει στην... αντεπίθεση

Μπορεί οι καταγγελίες που έρχονται στην επιφάνεια για την «Κιβωτό του Κόσμου» να σοκάρουν, ωστόσο ο πάτερ Αντώνιος τα αρνείται όλα και μάλιστα φέρεται έτοιμος να περάσει στην... αντεπίθεση.

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», λέει στο star ο πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού η πρεσβυτέρα υποστηρίζει ότι: «Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Ωστόσο, εκείνη φέρεται να έχει αδειάσει μια θυρίδα τράπεζας και γίνεται έρευνα και για δεύτερη, ενώ στον κοινό τους λογαριασμό με τον πάτερ έχουν ποσό που φτάνει τα 130.000 ευρώ.

Όσο για τους συνεργάτες του πάτερ Αντώνιου, εκείνοι αναφέρουν: «Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Βεβαίως, δεν είναι μόνο οι σεξουαλικές κακοποιήσεις που έχουν βγει στο προσκήνιο, αλλά γενικότερα οι κακποιήσεις παιδιών, οι τιμωρίες και φυσικά ο έλεγχος που γίνεται στα οικονομικά στοιχεία της ΜΚΟ.

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα βρέθηκαν τιμολόγια της δομής της Καλαμάτας σκισμένα σε κάδους απορριμάτων.