Θεσσαλονίκη: 70χρονος γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε την 30χρονη σύζυγό του και χτύπησε την ανήλικη κόρη του

Θεσσαλονίκη: 70χρονος γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε την 30χρονη σύζυγό του και χτύπησε την ανήλικη κόρη του

Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τον όρο να απομακρυνθεί από την οικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγο και το παιδί τους

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ανήμερα μάλιστα της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη, όπου άνδρας καταγγέλθηκε ότι χτύπησε την 8χρονη κόρη του κι όταν επενέβη η γυναίκα του για να απομακρύνει το παιδί, άρπαξε εκείνη από τα μαλλιά, την γρονθοκόπησε τραυματίζοντας την με μαχαίρι στο δάχτυλο.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 70χρονο ημεδαπό, ενώ η καταγγελία έγινε από την 30χρονη σύζυγό του, με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία. Ο 70χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 70χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τον όρο να απομακρυνθεί από την οικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγο και το παιδί τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...