Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Τι είπε στο Star ο πάτερ Αντώνιος - «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει, υπάρχουν απαντήσεις» υποστηρίζει η πρεσβυτέρα

Μετά τη «βροχή» καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» που προκάλεσαν την εξαφάνιση του πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας του, ο ιδρυτής της ΜΚΟ δηλώνει μέσω του Star ότι «δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί», ενώ η πρώην επικεφαλής της Οργάνωσης στέλνει το δικό της μήνυμα.

Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής και αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι: «Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;». Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δεν μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο. Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Η πρεσβυτέρα από την πλευρά της είναι εκείνη που του μεταφέρει κάποιες εξελίξεις, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, καθώς φέρεται, να μην μπορεί να τις διαχειριστεί. Η ίδια έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους και την έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο, ενώ αναμένεται την υπεράσπισή τους να αναλάβουν ακόμα τρεις πολύ γνωστοί νομικοί.

Η Σταματία Γεωργαντή μάλιστα έστειλε μέσω του Star το μήνυμα ότι «για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει, υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά». Ανθρωποι του περιβάλλοντός τους δε ισχυρίζονται, ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και ότι πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα.