Ρέθυμνο: Κινηματογραφική ληστεία σε όχημα ταχυμεταφορών στον Μυλοπόταμο

Ρέθυμνο: Κινηματογραφική ληστεία σε όχημα ταχυμεταφορών στον Μυλοπόταμο

Σύμφωνα με τον υπάλληλο οι δράστες ήταν νεαρής ηλικίας και μιλούσαν με κρητική προφορά

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό των δραστών ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών στον ορεινό Μυλοπόταμο.

Ο υπάλληλος της εταιρείας ενώ κινούταν στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αξού και Ζωνιανών στον Μυλοπόταμο με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, είδε στη μέση του δρόμου δύο κάδους απορριμμάτων. Μέχρι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και να ακινητοποιήσει το όχημα, είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι με την απειλή όπλων του ζήτησαν και του πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του. Εκείνοι του ζήτησαν να φύγει αμέσως από το σημείο και οι ίδιοι τράπηκαν σε φυγή. Πανικόβλητος ο 41χρονος υπάλληλος έφτασε μέχρι την Αξό, απ’ όπου κάλεσε την Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο υπάλληλος της εταιρείας είπε στους αστυνομικούς, ότι οι ληστές ήταν νεαρής ηλικίας και του μίλησαν με κρητική προφορά. Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, που έχουν σπεύσει στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες, ενώ το θύμα αρχικώς δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές λεπτομέρειες και περιγραφές από το σοκ που είχε υποστεί.

Μάλιστα μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που απέσπασαν οι ένοπλοι ληστές. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.