Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ – «Καλέσαμε την Ιντερπόλ»

Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ – «Καλέσαμε την Ιντερπόλ»

«Σας παρακαλώ πολύ, επειδή κάνουμε εργασίες πάνω, μπορώ να δω το ρελέ σας;», την ρώτησε ο κλέφτης

Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά, που είδε οικογενειακά της κειμήλια να κάνουν «φτερά» μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων έπεσε θύμα κλοπής από ανθρώπους που υποδύονταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, οι οποίοι της πήραν κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ.

«Γύριζα απ' έξω και στα σκαλιά της πολυκατοικίας κατέβαινε ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα. Μου είπε "σας παρακαλώ πολύ, επειδή κάνουμε εργασίες πάνω, μπορώ να δω το ρελέ σας"; και λέω "ελάτε να το δείτε". Βλέπει τον πίνακα του ηλεκτρικού και μου λέει "εσείς έχετε και καινούργιο πίνακα, δεν έχετε πρόβλημα, αλλά τυπικά μιας και ήρθα, να δω σας παρακαλώ και την κουζίνα αν ανάβουν τα μάτια"», είπε, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Εν τω μεταξύ, όση ώρα γινόταν αυτό είχαν μπει δύο και μου είχαν ξαφρίσει όλα μου τα κοσμήματα. Ήταν της γιαγιάς μου, της μαμάς μου, της πεθεράς μου. Και βέβαια κι αυτά που είχα αγοράσει εγώ με τη δουλειά μου και τον κόπο μου. Δεν μου τα χάρισε κανένας. Γύρω στις 600.000 ευρώ»!

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αλλά αυτός με τον οποίο μίλαγα, μίλαγε πολύ καλύτερα ελληνικά από τα δικά μου.... Μου είπαν ότι έχουν στείλει μήνυμα και στην Ιντερπόλ. Είναι μεγάλο το ποσό, δεν είναι πιο μικρό. Είμαι πολύ χάλια, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα απολύτως. Δεν είναι απλά πράγματα αυτά, ξέρετε, είναι ένας βιασμός».