Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η Ελληνίδα τραυματίας από την επίθεση

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η Ελληνίδα τραυματίας από την επίθεση

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται από νωρίς οι γονείς της - Τι δήλωσαν για την περιπέτεια της 39χρονης

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης θα νοσηλευτεί η Ελληνίδα, η οποία έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Οι γονείς της έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η 39χρονη, με τη μητέρα της να κρατά μία ανθοδέσμη με λουλούδια, συγκινημένη, με μεγάλη αγωνία και ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά της την κόρη της. Η γυναίκα αντιμετώπισε πρόβλημα στην επικοινωνία όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου οι αρμόδιοι ζητούσαν να μιλήσουν μόνο στη γλώσσα τους και αυτός ήταν ο βασικός λόγος, που θέλησε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι ζήτησαν και αντίτιμο για τη νοσηλεία της κοπέλας, ωστόσο αυτό δεν ήταν το βασικό πρόβλημα, όπως τόνισαν οι γονείς της, αφού θα έδιναν όποιο ποσό χρειαζόταν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πατέρας της, η 39χρονη σώθηκε εξαιτίας του ζευγαριού, που βρισκόταν μπροστά της και δέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος του ωστικού κύματος.

Μάλιστα, πέραν της κατάστασης της υγείας της κόρης τους, οι γονείς της 39χρονης δεν έκρυψαν, πως ανησύχησαν, μήπως μπλέξουν το όνομά της με την τρομοκρατική ενέργεια και την κρατήσουν παρά τη θέλησή της στην Τουρκία. «Φοβήθηκα ότι θα μπλέξει. Στην Τουρκία μπορείς να μπλέξεις άνετα επειδή είσαι Έλληνας», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.