Νίκαια: Αυτός είναι ο «δράκος» που αποπειράθηκε να βιάσει και ξυλοκόπησε 20χρονη

Νίκαια: Αυτός είναι ο «δράκος» που αποπειράθηκε να βιάσει και ξυλοκόπησε 20χρονη

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην αναγνώρισή του από τυχόν και άλλα θύματα του

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του «δράκου» της Νίκαιας, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριάς σωματικής βλάβης.

Πρόκειται για τον SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA , γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη την 6-11-2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Και βέβαια να δοθεί στη δημοσιότητα η φάτσα του για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει κι άλλα εγκλήματα το καθίκη. Άδικος κόπος όμως. Αφού και να καταδικαστεί, σε δυο τρία χρόνια θα είναι ελεύθερος. Τι λέμε τώρα. Ποια δικαιοσύνη; Ποιο σωφρονιστικό σύστημα; 'κανα νέο ανέκδοτο έχουν να μας πουν; Δεν ντρέπονται λιγάκι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...