Συνελήφθη 38χρονος για σωρεία ληστειών σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής

Συνελήφθη 38χρονος για σωρεία ληστειών σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την Αστυνομία ο συνεργός του

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 38χρονος ημεδαπός, που διέπραττε ληστείες στα νότια προάστια της Αττικής, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της περασμένης Τρίτης ο κατηγορούμενος διέπραξε σε σύντομο χρονικό διάστημα διαδοχικές ληστείες σε δύο περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης, διαφεύγοντας με μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του. Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με την μοτοσυκλέτα στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των δύο ληστειών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στην παθούσα υπάλληλο περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών. Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.