Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυγμάχοι ξυλοκόπησαν 20χρονο και τη φίλη του

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυγμάχοι ξυλοκόπησαν 20χρονο και τη φίλη του

«Κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι» λέει το θύμα

Πανικός επικράτησε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Παρασκευής (4/11). Γύρω στις 3:00 ένας 20χρονος που ήταν μαζί με τη φίλη του δέχτηκαν επίθεση από αθλητές πυγμαχίας που τους πλάκωσαν στο ξύλο.

Η επίθεση σημειώθηκε στα Λαδάδικα ενώ ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν και η κοπέλα του.

Μία ομάδα πέντε ατόμων τους πλησίασε και ξεκίνησε να βρίζει και να χτυπά τον 20χρονο και όταν ο νεαρός βγήκε από το όχημα του ήρθαν και άλλα πέντε άτομα.

«Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, ο ένας ξεκίνησε να με βρίζει»

Μιλώντας στο Mega ο 20χρονος περιγράφει τα όσα έζησε λέγοντας: «Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει».

«Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω» δήλωσε.

Όπως τόνισε κατέβηκε μετά από λίγο και η κοπέλα του 20χρονου και η ομάδα των ατόμων χτύπησε και το κορίτσι στο κεφάλι.

Αργότερα χάριν στην Αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο του ξυλοδαρμού καθώς η φασαρία συνεχίστηκε και με άλλο θύμα κατάφεραν να πιάσουν έναν.

Οι δράστες κατά τις ίδιες πληροφορίες φορούσαν μαύρα ρούχα και ξυρισμένα κεφάλια και φαίνεται να είναι αθλητές πυγμαχίας.