Κακοκαιρία «Eva» – Μαρουσάκης: Καλύτερα να αναβληθεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Θα ρίξει πάρα πολύ νερό

Κακοκαιρία «Eva» – Μαρουσάκης: Καλύτερα να αναβληθεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Θα ρίξει πάρα πολύ νερό

«Το πιο επικίνδυνο χρονικό διάστημα για τον νομό Αττικής θα είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής μέχρι και αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας»

Για το κύμα κακοκαιρίας «Eva» που έφτασε στη χώρα και σταδιακά τις επόμενες ώρες θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας αυτό το Σαββατοκύριακο μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας και –όπως είπε- θα πλήξει με σφοδρότητα και την Αττική, προτείνοντας μάλιστα να αναβληθεί το παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που είναι προγραμματισμένο για τις 19.30, την Κυριακή 6/11.

Όπως τόνισε ο Κ. Μαρουσάκης, το πιο επικίνδυνο χρονικό διάστημα για τον νομό Αττικής θα είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής μέχρι και αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

«Σε πολλές περιοχές του νομού υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πλημμυρικά επεισόδια», ανέφερε,  προτείνοντας σε εκείνο το σημείο την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι, καθώς «θα έχει ρίξει πολύ νερό και θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των φιλάθλων στο γήπεδο αλλά και το «έργο» των ποδοσφαιριστών».