Φρίκη στα Πετράλωνα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις καταγγελίες των παιδιών

Φρίκη στα Πετράλωνα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις καταγγελίες των παιδιών

Τι αναζητάει η Αστυνομία για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης και ποιες αντιφάσεις έχουν εντοπιστεί

Σημαντικά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί στις Αρχές ύστερα από τη δημοσιοποίηση της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμών των δύο παιδιών στα Πετράλωνα από τον πατέρα τους και άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθυηκε στην εκπομπή Live News του Mega, τα άτομα που υπέδειξε ο 17χρονος ως βιαστές του, υποδεικνύονται και μέσω του προφίλ που διατηρεί ο πατέρας του στο facebook.

Πρόκειται για άτομα που δεν είχαν στενές επαφές με τον άντρα παρά μόνο στα πλαίσια της δουλειάς του.

Την ίδια ώρα στη δικογραφία της υπόθεσης υπάρχουν τέσσερις καταθέσεις γειτόνων που αναφέρουν την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σπίτι της οικογένειας. Ωστόσο, υπάρχουν δύο άτομα που είχαν επισκεφτεί το σπίτι και υποστηρίζουν πως δεν βρισκόταν στην κατάσταση αυτή. Πρόκειται για συγγενή της μητέρας και τη babysitter του μικρότερου παιδιού.

Παράλληλα, η Aστυνομία έχει εξετάσει το ποινικό μητρώο, τις ηλεκτρονικές συσκευές των κατηγορουμένων της υπόθεσης ακόμη και τις οικονομικές συναλλαγές τους. Κανένα στοιχείο έως τώρα δεν αποδεικνύει την εμπλοκή τους σε υποθέσεις παιδοφιλίας ή σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.