Πετράλωνα: Τι υποστηρίζουν οι καταγγελλόμενοι για βιασμό – Σοκάρει η κατάθεση της 11χρονης

Πετράλωνα: Τι υποστηρίζουν οι καταγγελλόμενοι για βιασμό – Σοκάρει η κατάθεση της 11χρονης

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο», είπε το κορίτσι

Οι κατηγορούμενοι για βιασμούς τριών παιδιών της οικογένειας στα Πετράλωνα απάντησαν στις καταγγελίες που προκαλούν σοκ και έδειξαν ως υποκινητή τον συγγραφέα. Την ίδια ώρα η κατέθεση της 11χρονης προκαλεί ανατριχίλα.

Μια από τις κατηγορούμενες στην υπόθεση των Πετραλώνων «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι καταγγελίες είναι προϊόν της «πλύσης εγκεφάλου που τους έκανε ο συγγραφέας που τους έκανε μαθήματα».

«Πήρε τρία ξένα παιδιά, τους έκανε πλύση εγκεφάλου μαζί με τη μάνα τους. Αυτή είναι η ιστορία. Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα δε φοβάσαι και τίποτα. Είμαστε πολύ άσχημα ψυχολογικά, τα τραβάμε πέντε χρόνια», ισχυρίστηκε η γυναίκα από το περιβάλλον του πατέρα. Τον ίδιο ισχυρισμό έχει και ο δικηγόρος του πατέρα που καταγγέλλεται για τους βιασμούς.

«Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε στη ζωή τους αυτός ο συγγραφέας»

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών «δείχνει», μέσω του δικηγόρου του, ως βασικό υπαίτιο για την όλη υπόθεση με την καταγγελία των βιασμών τον συγγραφέα.

«Από τότε που εισήλθε στη ζωή του παιδιού αυτός ο άνθρωπος ως κεραυνός εν αιθρία υπήρξαν αυτές οι καταγγελίες σε βάρος του πατέρα και έγινε όλος αυτός ο χαμός που υπάρχει μέχρι σήμερα», ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα.

Άλλος κατηγορούμενος που ζει στη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις στα παιδιά αποκάλυψε μέσω της δικηγόρο του ότι δεν έχει έρθει ποτέ και δεν έχει διανυκτερεύσει ποτέ στην Αθήνα το επίμαχο διάστημα.

 Η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα, όμως οι περιγραφές των παιδιών προκαλούν ανατριχίλα.

Ακολουθεί η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης: «Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί, όπως η ..., ο ... ένας ....».

Μάλιστα, όπως είπε το παιδί, τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο μπαμπάς της: «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου», φέρεται να υποστήριξε το κορίτσι.

Ακόμα, το παιδί περιέγραψε πάρτι στο σπίτι, αλλά και ασελγείς πράξεις στην μπανιέρα. Όταν μιλούσε για τον πατέρα της σε άλλη κατάθεση της τον αποκαλούσε «κακό».