Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε ο «βιαστής με το τατουάζ» – Παραδέχθηκε τις επιθέσεις

Παλαιό Φάληρο: Προφυλακίστηκε ο «βιαστής με το τατουάζ» – Παραδέχθηκε τις επιθέσεις

Ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Προφυλακίστηκε ο αποκαλούμενος «βιαστής με το τατουάζ» μετά την απολογία του ενώπιον της 1ης ανακρίτριας κατηγορούμενος για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Ο 45χρονος, φέρεται να παραδέχτηκε, όπως και προανακριτικά, τις επιθέσεις σε βάρος των νεαρών γυναικών κάνοντας λόγο για τυχαία περιστατικά.

Ωστόσο, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι εκείνο το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο 45χρονος, ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία όταν διαπίστωσε πως η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και έχει καταγραφεί σε βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες , υποστήριξε πως ήταν σε υπερδιέγερση καθώς είχε πιει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση κοκαΐνης την οποία νωρίτερα αγόρασε από την πλατεία Βάθη.

Οι δυο γυναίκες εμφανίζονται να αναγνώρισαν στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον άνδρα που τους επιτέθηκε ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά στο οποίο εστίασαν είναι το δίγραμμο τατουάζ που έχει στο αριστερό του χέρι.

Άλλωστε, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει το DNA του κατηγορούμενου τόσο στο αυτοκίνητο της 24χρονης όσο και στην 34χρονη ενώ εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διακριβωθεί εάν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα του.

Ήδη, στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται καταγγελίες από ακόμα δύο γυναίκες οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον 45χρονο ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε.