Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα», εξηγεί ειδικός στη γλώσσα του σώματος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα», εξηγεί ειδικός στη γλώσσα του σώματος

Νέο ντοκιμαντέρ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Τα ψέματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτει ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος στο πλαίσιο ενός νέου ντοκιμαντέρ για το έγκλημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

«Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα» και να εξαπατήσει τις ελληνικές Αρχές ότι θρηνούσε τον θάνατο της μόλις 20 ετών Καρολάιν.

Όπως αναφέρει η Sun και αναμεταδίδει η Daily Mail, ο Δρ Κλιφ Λάνσλεϊ, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, μιλά στο ντοκιμαντέρ «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» και εξηγεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στην πραγματικότητα πρόδωσε την ενοχή του με τη συμπεριφορά του από το πρώτο λεπτό.

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ήταν θλιμμένος και πίεζε τα δάχτυλά του στη γωνία των ματιών για να μπορέσει να κλάψει». Σε ένα από τα πλάνα που μιλούσε δήθεν συντετριμμένος στους δημοσιογράφους για τη δολοφονία της γυναίκας του «τραβάει τόσο πολύ τα βλέφαρά του που σχεδόν γυρίζουν προς τα έξω» λέει ο Δρ Κλιφ. «Θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει ίχνος θλίψης» τονίζει ο ειδικός.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίζεται ακόμα ότι άλλη μία ένδειξη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα είναι ότι, μιλώντας στις κάμερες, είναι ότι ανασήκωνε μόνο τον έναν του ώμο. Όπως λέει, στα 30 χρόνια καριέρας του, δεν έχει δει ποτέ κάποιον που λέει την αλήθεια να σηκώνει μόνο τον έναν ώμο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...