Ηλεία: Φιλοζωικός Σύλλογος έσωσε από το θάνατο σκυλάκι που είχε γίνει σαν φάντασμα – Εικόνες και βίντεο

Ηλεία: Φιλοζωικός Σύλλογος έσωσε από το θάνατο σκυλάκι που είχε γίνει σαν φάντασμα – Εικόνες και βίντεο

Είναι και τυφλό από το ένα μάτι

Απτόητος, παρά τα μεγάλα έξοδα, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων Νοιάζομαι έσωσε ένα σκυλί που ήταν σε τραγική κατάσταση αργοπέθαινε στον Νομό Ηλείας.

«Πριν λίγες μέρες λάβαμε ένα τηλεφώνημα για ένα πολύ φοβικό σκυλί σε άθλια κατάσταση στο χωριό Καλλιθέα του Νομού Ηλείας. Πήγαμε, τον πιάσαμε και.... Κυρίες και Κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Mr Lucky. Σαρκοπτική ψώρα, καλα άζαρ, τυφλός από το ένα μάτι και με το ζόρι 9 κιλά. Οι εξετάσεις του δεν είναι ότι καλύτερο αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Το συκώτι του έχει πειραχτεί και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα θεραπεία. Τον βαφτίσαμε Mr Lucky γιατί μέσα στην ατυχία του ήρθε στα χέρια μας. Και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση ο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων και ζητάει την οικονομική στήριξη από όποιον θέλει:

«Για ακόμη μία φορά ζητάμε την βοήθειά σας. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε Milteforan 60ml και πρέπει να καλύψουμε τα έξοδα για τις εξετάσεις του, και την θεραπεία του για την ψώρα. Οποιαδήποτε βοήθεια, οποιοδήποτε ποσό, ακόμη και 1€ είναι τεράστια βοήθεια για εμάς. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε με μια απλή κοινοποίηση προκειμένου να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν με ένα μικρό ποσό τα έξοδά του».

Όποιος έχει την διάθεση και την δυνατότητα να βοηθήσει μπορεί να βρει σε ΑΥΤΟ το link περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε φωτογραφίες από το σκυλάκι: