Πετράλωνα: «Τα παιδιά είναι μιλημένα» λέει ο αδελφός του πατέρα που κατηγορείται για βιασμό τους

Πετράλωνα: «Τα παιδιά είναι μιλημένα» λέει ο αδελφός του πατέρα που κατηγορείται για βιασμό τους

«Εμένα με ανακατέψανε χωρίς να γνωρίζω τίποτα» λέει σύζυγος υπαλλήλου του πατέρα που εμπλέκεται στην υπόθεση

Για συκοφαντία σε βάρος του αδελφού του που υποκινείται από την εν διαστάσει σύζυγό του κάνει λόγο ο αδελφός του επιχειρηματία που κατηγορείται ότι βίαζε και προωθούσε και σε άλλους να βιάζουν τα δύο ανήλικα παιδιά του, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, στα Πετράλωνα.

«Αυτή η υπόθεση είναι καθαρά θέμα του αδελφού μου και της πρώην συζύγου, το κάνει καθαρά για εκδίκηση. Έχει γίνει πια και της μόδας αυτό μου φαίνεται. Τον αδελφό μου τον έχει διαλύσει οικονομικά, τον έχει τσακίσει οικονομικά κατ' αρχήν. Ενώ το παιδί είχε μία δουλειά, πάλευε νύχτα-μέρα» είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News.

«Εγώ το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πριν και του είχα επισημάνει: "Άσε την κοπέλα, δεν κάνει για σένα", αλλά δυστυχώς δεν άκουσε. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν έχουν βρει κανένα εύρημα, αν υπάρχει. Τίποτα… Είναι καθαρά εκδίκηση» υποστηρίζει και προσθέτει: «Και ο εισαγγελέας το έχει καταλάβει και η ανακρίτρια το έχει καταλάβει. Τα παιδιά είναι μιλημένα, πολύ απλά. Κατ' αρχήν η μεγάλη η κόρη έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις στην ανακρίτρια, γιατί στην αρχή έδωσε κατάθεση ότι: "Από αυτά δεν ξέρω τίποτα" και μετά από χρόνια, ξανά όταν έγινε πάλι, μας κάλεσαν και λέει "Ναι, κάτι έγινε κρυφά"».

«Ισχυρίζεται, ας πούμε, στην κατάθεση το παιδί, ότι κοιμόταν και άκουσε θόρυβο και ξυπνάει και βλέπει "τον θείο μου να κάνει σεξ με τον μπαμπά μου". Ακούστε τι είπαν στο παιδί. Τώρα να σε βγάζουνε δηλαδή παιδεραστή του αδελφού σου; Δεν έχω πειράξει ποτέ μυρμήγκι στη ζωή μου, δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν, ποτέ. Και οι άλλοι 17 που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, θα ζητήσουν τρελές αποζημιώσεις» είπε καταλήγοντας.

Δέκα κατηγορούμενοι στην υπόθεση

Τα δύο αδέλφια έχουν μιλήσει για την σεξουαλικής τους κακοποίηση από τον πατέρα τους, αλλά και από άλλα άτομα που συμμετείχαν σε όργια, που σύμφωνα με τις καταγγελίες, διοργάνωνε ο πατέρας τους. Στην δικογραφία αναφέρονται ως δράστες δέκα άτομα.

Εκτός από τον πατέρα, στη λίστα των εμπλεκομένων στην υπόθεση περιλαμβάνονται ο αδελφός του, μία υπάλληλος του πατέρα και ο σύζυγός της, μία συνεργάτιδα του πατέρα και ο σύζυγός της, δύο αλλοδαποί υπάλληλοι του πατέρα, δύο φίλοι του πατέρα και μία ακόμη γυναίκα με άγνωστη σχέση με τους υπόλοιπους.

«Εμένα με ανακατέψανε χωρίς να γνωρίζω τίποτα»

Την ίδια ώρα, κατηγορηματικά αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση ο σύζυγος υπαλλήλου του κατηγορούμενου για τον βιασμό των δύο ανήλικων παιδιών του πατέρα. Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τον ανακριτή, είπε: «Εμένα με ανακατέψανε χωρίς να γνωρίζω τίποτα, χωρίς να ξέρω τίποτα».

Στην δικογραφία που τον αφορά, αναφέρεται: «Από το 2010 όταν η μεγάλη κόρη της οικογένειας ήταν 10 ετών και έως το Δεκέμβριο του ’14, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο πατέρας πήγαινε με την κόρη του στο σπίτι μιας υπαλλήλου του, η οποία ήταν παντρεμένη και έμενε με τον άνδρα της. Εκεί το ζευγάρι, μαζί με τον πατέρα, έβαζαν το κοριτσάκι να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στην τηλεόραση έπαιζα ταινίες πορνό. Οι τρεις ενήλικες είχαν επαφή μεταξύ τους και έκαναν άσεμνες πράξεις στο κοριτσάκι».

Ο ίδιος ισχυρίζεται μιλώντας στο Mega: «Μία φορά είχα κάνει εγώ την γιορτή μου και τους είχα καλέσει. Έκανα τραπέζι στο σπίτι μου. Μία φορά στην γιορτή μου και άλλη μία φορά που μας καλέσαν οι ίδιοι στο σπίτι τους, μία Κυριακή και λέει "ελάτε από εδώ, έχουμε ετοιμάσει φαγητό, άμα θέλετε ελάτε να φάμε". Πήγαμε καθίσαμε το μεσημέρι και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Πρέπει να ήταν το ’07. Γιορτή, γιορτάζουμε, γλεντάμε, πίνουμε, χορεύουμε. Εγώ τα παιδιά και τώρα δεν τα γνωρίζω, δηλαδή αν μου πείτε, αυτά είναι τα παιδιά, δεν τα γνωρίζω».

Ερωτηθείς αν στη γιορτή που έκανε σπίτι του, ήταν και τα παιδιά του κατηγορούμενου, είπε: «Πρέπει να ήταν, αλλά ήταν πολύ μικρά, τα είχανε φέρει μάλλον. Εμένα με ανακατέψανε μετά από πόσα χρόνια, 7 χρόνια. Βρέθηκα και μου έστειλαν μία κλήση και μου λένε αυτό και αυτό και εγώ λέω: "Τι μου λένε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Γιατί εμένα; Τι έκανα; Με κάλεσε ο ανακριτής και τρελάθηκα, λέω για όνομα του Θεού. Πήγα στον ανακριτή και έλεγα "δεν ξέρω". Να με βάλουν εμένα, να πάω ανακριτή; Έχω πέσει από τα σύννεφα και προσπαθούμε να αποδείξουμε, αν είμαι ελέφαντας; Ανακατέψαν κόσμο, ο οποίος ήταν τίποτα, άσχετοι ήμασταν».