Βαρυμπόμπη: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος μετά την απολογία του για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Βαρυμπόμπη: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος μετά την απολογία του για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Αύριο Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία

Ελεύθερος έφυγε από τα δικαστήρια ο 19χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη με θύμα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ο νεαρός, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Ο 19χρονος στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας που του αποδίδεται. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, πως δεν είχε σχέση με την επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία, αλλά ο ρόλος του περιορίστηκε στο ότι περίμενε στο αυτοκίνητο του τον 26χρονο φίλο του, που κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, τον συγκατηγορούμενο του από την καντίνα μετά την αιματηρή επίθεση.

Ήταν, σύμφωνα με τις αρχές, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης. Αύριο θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, προκειμένου να απολογηθεί, ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.