Τρόμος ξανά στου Ζωγράφου: Λήστεψαν 32χρονο με απειλή όπλου

Τρόμος ξανά στου Ζωγράφου: Λήστεψαν 32χρονο με απειλή όπλου

Λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση - Τα περισσότερα μέλη των εγκληματικών ομάδων αφέθηκαν ελεύθερα

Λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών στους χώρους των παλιών φοιτητικών εστιών της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, με τις δεκάδες συλλήψεις, φαίνεται πως οι συμμορίες επέστρεψαν και πάλι στη δράση.

Θύμα αυτή τη φορά ένας 32χρονος, ο οποίος κινούνταν εντός του περιβάλλοντα χώρου της Πανεπιστημιούπολης, τον οποίον ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις άγνωστοι με σκοπό να τον ληστέψουν. Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο ο 32χρονος, οι επίδοξοι ληστές τον απείλησαν και με όπλο προκειμένου να μην αντισταθεί και να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε πάνω του.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (1/11).

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου, ενώ εύλογα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό αυτό συνέβη αφού τα περισσότερα μέλη των εγκληματικών ομάδων αφέθηκαν ελεύθερα.

Παραδόθηκε ο «Ατζού»

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (2/11), εμφανίστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μαζί με τη δικηγόρο του προηγούμενο να παραδοθεί ο αναζητούμενος για την υπόθεση των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης με το προσωνύμιο «Ατζού».