Ζήστε τώρα στο Full με τις νέες πρωτοποριακές και καινοτόμες καλύψεις του  προγράμματος Full [Health] 

Ζήστε τώρα στο Full με τις νέες πρωτοποριακές και καινοτόμες καλύψεις του  προγράμματος Full [Health] 

Με επιπλέον καινοτόμες  καλύψεις, οι οποίες αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με αξίες, την εμπιστοσύνη και την φροντίδα των πελατών μας, αναβαθμίζουμε το πρόγραμμα πλήρους ασφάλισης Υγείας Full [Health], με επιπλέον καινοτόμες  καλύψεις, οι οποίες αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς ασφαλισμένους μας.  

Το εμπλουτισμένο πλήρες πρόγραμμα Full [Health], στο εξής περιλαμβάνει και τις  ακόλουθες καινοτόμες καλύψεις: 

Ανοσοθεραπεία: 

Η εξαιρετικά σημαντική αυτή κάλυψη αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ελπιδοφόρα  θεραπεία στη μάχη κατά του καρκίνου. 

Προληπτική ολική υστερεκτομή: 

Μία εξαιρετικά σημαντική κάλυψη για όλες τις γυναίκες 

Σύγχρονες εξειδικευμένες μοριακές διαγνωστικές μεθόδους, όπως το Film Array 

Κάλυψη εξόδων ασθενοφόρου: 

Για νοσηλείες που κρίνονται ιατρικώς αναγκαίες για μεταφορά από και προς το  νοσοκομείο. 

Πέρα από όλες τις παραπάνω καινοτόμες καλύψεις, το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού  των € 1.500.000, με ελεύθερη επιλογή από τους ασφαλισμένους μας του νοσοκομείου  περίθαλψης, της θέσης νοσηλείας, καθώς και του θεράποντος ιατρού που θα αναλάβει την  φροντίδα τους.  

Ο Γενικός Διευθυντής, κος Η. Δασκαλόπουλος, δήλωσε: « Οι ασφαλισμένοι μας, οι άνθρωποι  που εμπιστεύονται την Εθνική Ασφαλιστική, μας επέλεξαν για ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουν,  τη ζωή τους και την υγεία τους. Είναι για μας αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση και δέσμευση η  παροχή σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών νοσηλείας και περίθαλψης» 

Με την υπόσχεση δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους  ασφαλισμένους μας, παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας για συνεχή εξέλιξη των  ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών μας.  

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε από τον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή ή  επισκεφθείτε τα καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής και Εθνικής Τράπεζας.