Βιασμός 12χρονης: Παρουσία παιδοψυχολόγου η τέταρτη κατάθεση του κοριτσιού – Με την Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα του

Βιασμός 12χρονης: Παρουσία παιδοψυχολόγου η τέταρτη κατάθεση του κοριτσιού – Με την Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα του

Το θύμα θα δει νέες φωτογραφίες και θα του γίνουν επιπλέον ερωτήσεις για να πέσει περισσότερο φως σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση του Κολωνού

Νέες εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ήδη, σήμερα η ΕΛ.ΑΣ έδωσε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες άλλων τριών αντρών που κατηγορούνται για παιδοβιασμό του κοριτσιού έναντι αμοιβής, όμως το κορίτσι θα δώσει νέα κατάθεση την ερχόμενη εβδομάδα.

Μετά από αυτό αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος συλλήψεων. Το παιδί θα δεχτεί ερωτήσεις, θα δει νέες φωτογραφίες, όλα αυτά όμως με την παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Προαυλισμός με την Πισπιρίγκου για τη μητέρα

Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένοντας, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός της να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους.

Μέχρι τότε, με απόφαση της διοίκησης των φυλακών, θα προαυλίζεται μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Η μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, κρατείται σε διπλανό κελί από αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου και πλέον, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί από την επόμενη Δευτέρα, να περνά κοινό χρόνο με την 33χρονη συγκρατούμενή της στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

«Σε τραγική κατάσταση πραγματικά, όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και τα παιδιά που είναι στο «Χαμόγελο» και τα δύο ενήλικα παιδιά κι όλη της η οικογένεια. Όλη η οικογένειά της πραγματικά είναι σε σοκ γιατί κανένας δε θεωρεί ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή», αναφέρει ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Κοινό σημείο των δύο γυναικών, το γεγονός, όπως επισημαίνουν πηγές των φυλακών στο Mega ,ότι παρά τη βαρύτητα των αδικημάτων που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος των παιδιών τους, παραμένουν εξαιρετικά ψύχραιμες και δηλώνουν αθώες.

Θα κληθεί να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα

Για τέταρτη φορά, το 12χρονο παιδί θα κληθεί να μιλήσει με τους παιδοψυχολόγους της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να κληθεί να αναγνωρίσει πρόσωπα τα οποία την κακοποίησαν.

Τα όσα έχει ήδη περιγράψει για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Μίχου και των υπόλοιπων κατηγορουμένων, σοκάρουν.

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη».