Βιασμός 12χρονης: Τι ζητάει η προφυλακισμένη μητέρα από την… γειτόνισσά της στη φυλακή Ρούλα Πισπιρίγκου

Βιασμός 12χρονης: Τι ζητάει η προφυλακισμένη μητέρα από την… γειτόνισσά της στη φυλακή Ρούλα Πισπιρίγκου

Για ποιο λόγο υπάρχει απαγόρευση και τι αφαίρεσαν από το κελί της 37χρονης στον Κορυδαλλό

Προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό είναι η μητέρα της 12χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ' επανάληψη από πολλούς παιδοβιαστές. Η 37χρονη επιμένει ότι είναι αθώα και πως δεν ήξερε τι συνέβαινε στην κόρη της στον Κολωνό, όμως δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακρίτρια και μπήκε μέσα. Δίπλα στο κελί της είναι είναι εκείνο της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στην Πάτρα. Μάλιστα, η μητέρα της 12χρονη έχει κάποιου τύπου επικοινωνία με την Πισπιρίγκου, αλλά για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι πολύ πιθανό να έχουν έρθει σε επαφή. Στην προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης δεν έχει επιτραπεί να έχει αναπτήρα και έτσι όταν θέλει να καπνίσει ζητάει από κάποιον σωφρονιστικό υπάλληλο ή από την κατηγορούμενη για την υπόθεση της Πάτρας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, η 37χρονη ζήτησε από την οικογένεια της να της πάει μια τηλεόραση ενώ αστυνομικοί αφαίρεσαν τους ιμάντες από τα παράθυρα του κελιού της, προκειμένου να μην μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η μητέρα της 12χρονης κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει δείξει ενδιαφέρον να μάθει τι λέγεται και τι ακούγεται για την ίδια αλλά είναι ήρεμη και δεν κλαίει ούτε φωνάζει.