Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει» – Τσακωνόντουσαν συχνά ο πατέρας και ο γιος που βρέθηκε νεκρός

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει» – Τσακωνόντουσαν συχνά ο πατέρας και ο γιος που βρέθηκε νεκρός

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

Mπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό βρέθηκε γυναίκα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, η οποία, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά της επί της οδού Ομήρου, εντόπισε νεκρό τον 41 ετών γιο της και ακριβώς δίπλα του, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, τον σύζυγό της.

Η αστυνομία και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει θέσει από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο τον πατέρα του 41χρονου ο οποίος χθες παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ οι γείτονες συγκλονισμένοι από την τραγωδία ανέφεραν ότι είχαν ακούσει πολλές φορές τους δύο άνδρες να καυγαδίζουν.

 

Συγκεκριμένα, ένοικος διπλανού διαμερίσματος, εμφανώς σε κατάσταση σοκ δήλωσε ότι «πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Καυγάδιζαν είτε γιατί ο γιος ζητούσε λεφτά, είτε ναρκωτικά», σύμφωνα με το grtimes.gr.

«Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».