Απειλές από μπράβους και εν ενεργεία αστυνομικό καταγγέλλει ότι δέχεται ο δήμαρχος Αλίμου

Απειλές από μπράβους και εν ενεργεία αστυνομικό καταγγέλλει ότι δέχεται ο δήμαρχος Αλίμου

Όλα ξεκίνησαν μετά τα μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής, λέει ο κ. Κονδύλης

Απειλές κατά της ζωής του από μπράβους της νύχτας δέχεται ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέροντας ότι οι απειλές ξεκίνησαν όταν πήρε τα μέτρα για την ηχορύπανση στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής.

«Άνθρωποι της νύχτας θέλουν ένα συγκεκριμένο κατάστημα στην παραλιακή να μένει ανεξέλεγκτο και να μην γίνονται οι έλεγχοι που κάνουμε σε όλα τα καταστήματα» είπε ο δήμαρχος Αλίμου. Στην συγκλονιστική καταγγελία του ο κ. Κονδύλης σημείωσε, ότι ανάμεσα στους μπράβους που εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του είναι και εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος παράλληλα απασχολείται σε νυχτερινό κέντρο.

Ο Ανδρέας Κονδύλης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπου έχει καταθέσει στοιχεία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχω ενημερώσει τον Εισαγγελέα και έχω δώσει και τις φωτογραφίες τους», ενώ τόνισε πως «λένε τι θα μου κάνουν και που θα με βρουν, ενώ ο ένας εκ αυτών είναι εν ενεργεία αστυνομικός και για αυτό αύριο θα έχω συνεργασία με τη ΓΑΔΑ». Κλείνοντας ο κ. Κονδύλης σημείωσε πως «θέλουμε έναν Άλιμο χωρίς ναρκωτικά και μπράβους».