Βιασμός 12χρονης: Ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος παρίστανε τον ξάδερφο του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Πέτρου Μίχου

Βιασμός 12χρονης: Ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος παρίστανε τον ξάδερφο του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Πέτρου Μίχου

Πυρ και μανία η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τον παιδεραστή και τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε τη δήθεν συγγένειά τους

Εκτός από το δράμα της 12χρονης, που βιαζόταν και εκδιδόταν κατ' επανάληψη από τον Ηλία Μίχο στον Κολωνό, υπάρχουν και παράπολευρες ζημιές στην υπόθεση, αφού ο 53χρονος έκανε τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των άλλων. Ένα από τα πολλά ψέμματα που έλεγε ήταν πως παρίστανε τον ξάδερφο του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Πέτρου Μίχου.

Πυρ και μανία είναι η σύζυγος του Πέτρου Μίχου, Χριστίνα, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Live News για το θέμα.

«Δεν ξέρω πού είναι ο πάτος αυτής της ιστορίας» είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μίχου και εξήγησε ότι ο 53χρονος που κατηγορείται για μαστροπεία και τους βιασμούς με θύμα τη 12χρονη από τον Κολωνό, διαλαλούσε σε όλους πως είναι ξάδερφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, την περίοδο 2009 – 2010 είχε τολμήσει να εμφανιστεί μπροστά στην Χριστίνα Μίχου δηλώνοντας πως είναι ο ξάδερφος του συζύγου της.

«Είμαι ξάδερφος του άντρα σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις» της είχε πει συγκεκριμένα, αναφορικά με έναν διαγωνισμό που “έτρεχε” η εταιρεία στην οποία δούλευε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή.

Αποκάλυψε πως μετά από κάποιο καιρό πήγε στην γειτονιά του 53χρονου και συνομίλησε με τους κατοίκους, οι οποίοι της επιβεβαίωσαν πως δήλωνε σε όλους πως είναι ξάδερφος του Πέτρου Μίχου.

«Εάν έχει χρησιμοποιήσει το όνομα του Πέτρου και αυτό έχει βοηθήσει και έχει διεκπεραιώσει παράνομες ενέργειες, τότε θα κινηθούμε νομικά» τόνισε η κ. Μίχου.