Κατερίνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που παρέσυρε και βίασε 11χρονη στο κέντρο της πόλης

Κατερίνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που παρέσυρε και βίασε 11χρονη στο κέντρο της πόλης

Δημοσιοποιούνται τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του για αναγνώρισή του από τυχόν άλλα θύματα

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Πρόκειται για τον SHAIKLY OMAR του MOHAMMED και της BUSHRA από το Ιράκ. Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ στις 9 Αυγούστου, όταν ο αλλοδαπός προσέγγισε δύο κοριτσάκια που έπαιζαν στην πλατεία Μακεδονίας στο κέντρο της Κατερίνης, κατάφερε να παραπλανήσει την 11χρονη και να την οδηγήσει σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία, όπου και την βίασε. Η μητέρα της φίλης της 11χρονης η οποία βρισκόταν επίσης στην πλατεία, ενημέρωσε την μητέρα του θύματος και τις Αρχές.

Ακολούθησε κινητοποίηση και εντοπίστηκε η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε, ότι το παιδί είχε βιαστεί.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46632 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.