Κατερίνη: 30χρονος παρέσυρε και βίασε 11χρονη στο κέντρο της πόλης

Κατερίνη: 30χρονος παρέσυρε και βίασε 11χρονη στο κέντρο της πόλης

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό - Συνελήφθη ο δράστης ενώ το παιδί νοσηλεύτηκε σε παιδοψυχιατρική κλινική

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου που έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην Κατερίνη Πιερίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της 11χρονης, την οποία επικαλείται το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ στις 9 Αυγούστου. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Check in στα Γεγονότα» του τηλεοπτικού σταθμού TV100, η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας στο κέντρο της Κατερίνης.

Ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε την 11χρονη να τον ακολουθήσει. Ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία, όπου και την βίασε. Η φίλη της όταν πέρασε αρκετή ώρα, πήγε στη μητέρα της, που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές.

Ακολούθησε κινητοποίηση και εντοπίστηκε η 11χρονη μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και κρατείται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε, ότι το παιδί είχε βιαστεί. Κάποιες ημέρες αργότερα η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.