Ημαθία: «Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου» – Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης

Ημαθία: «Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου» – Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης

Ταυτοποιήθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε μητέρα και τις δύο κόρες της, αλλά εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης

Συγκλονίζει η γιαγιά της 15χρονης στην Παλαιοχώρα Ημαθία που «έχασε» τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

«Το 'φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου», λέει η ηλικιωμένη με λυγμούς. Την ίδια ώρα, η νύφη και η άλλη εγγονή της, που επίσης παρασύρθηκαν στο τροχαίο, δίνουν τη δική τους «μάχη» στο νοσοκομείο. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, όταν ένας 28χρονος οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε μια μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών. Το μεγαλύτερο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η 37χρονη μητέρα με τη 12χρονη νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η γιαγιά των δύο κοριτσιών και πεθερά της 37χρονης ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, το κακό που συνέβη. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξέσπασε σε λύγμους: «Εγώ τα μεγάλωσα. Το ' φαγαν το κορίτσι μου. Αχ η Κατερινούλα μου, η κούκλα μου... Στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Με το "μπαμ" που την έκανε, στον αέρα πέθανε... Το κομμάτιασε το παιδί... Το είδα εγώ με τα μάτια μου, σαν το σκυλί ήτανε...». Η ηλικιωμένη μαζί με τον πατέρα της 15χρονης τέλεσαν μόνοι τους την κηδεία του κοριτσιού.

«Από το πρωί έπινε και έτρεχε με τα αυτοκίνητα»

Ο φερόμενος δράστης του θανατηφόρου τροχαίου που στέρησε τη ζωή στη 15χρονη Κατερίνα και έστειλε στο νοσοκομείο τη μητέρα και την αδελφή της, έχει ταυτοποιηθεί, όμως δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star, πρόκειται για έναν 28χρονο Ρομά από την ίδια περιοχή με τα θύματα. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι απέκτησε πρόσφατα το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δύο κόρες της, ενώ συνήθιζε να πίνει και να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της περιοχής, σύμφωνα με τη γιαγιά του θύματος.

«Από το πρωί έπινε και έτρεχε με γρήγορα αυτοκίνητα μέσα στο χωριό. Πήγε η μαμά με τις κόρες της να πάρουν ένα ψωμάκι και στο γυρισμό τους πέταξε όλους, έτρεχε με 200 χλμ. Από μικρό παιδί έτρεχε με τα αυτοκίνητα μέσα στο χωριό. Να βρεθεί και να τιμωρηθεί, μου σκότωσε το παιδί», πρόσθεσε η γιαγιά.

Η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βέροιας. Όσον αφορά την 12χρονη που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή. Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου.