Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Τι υποστηρίζει η γυναίκα, τι λέει η πλευρά του εν διαστάσει συζύγου της

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Τι υποστηρίζει η γυναίκα, τι λέει η πλευρά του εν διαστάσει συζύγου της

Αναμένεται να παραδοθεί εντός της ημέρας η 38χρονη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό από την 38χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης κατά του εν διαστάσει συζύγου της. Η γυναίκα εμφανίζεται μετανιωμένη σε δηλώσεις της ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να παραδοθεί.

Όλα εξελίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής όταν το εν διαστάσει ζευγάρι έδωσε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Εκεί η γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του 36χρονου με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, να χάσει το αριστερό του μάτι, ενώ έχει υποστεί και εγκαύματα στο πρόσωπο.

Το θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές καθώς είχε διαπράξει σειρά ένοπλων ληστειών το 2015 και μάλιστα είχε πραγματοποιήσει μια εισβολή σε ξενοδοχείο στην Κρήτη την ώρα που γινόταν ένα πάρτι λυκείου. Έμεινε επτά χρόνια στη φυλακή.

Στην υπόθεση εξετάζονται δύο εκδοχές

Η μία έχει να κάνει με τη γυναίκα που τον εκδικήθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες. Η δεύτερη, την οποία έδωσε η ίδια η 38χρονη, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας να παραδοθεί αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το θύμα την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και τη χτυπούσε.

Είπε μάλιστα σε επικοινωνία της με δημοσιογράφους ότι δεν είναι περήφανη για την πράξη της και ότι το καυστικό υγρό το προμηθεύτηκε από το ίντερνετ, έναντι 100 ευρώ.