Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Από τον Απρίλιο προσπαθούσε να βλάψει τον 36χρονο»

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Από τον Απρίλιο προσπαθούσε να βλάψει τον 36χρονο»

Ο δικηγόρος του θύματος Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας όπως και στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 36χρονος από την Κρήτη, ο όποιος δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι. Τον 36χρονο επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση για λογαριασμό του θύματος. Σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας ανέφερε, πως σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος, η δράστιδα έκανε επανειλημμένες απόπειρες να βλάψει τον 36χρονο από τον περασμένο Απρίλιο.

«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια, είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα, η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 36χρονου.

Την δική της εκδοχή είχε δώσει νωρίτερα η 38χρονη, η οποία διαφεύγει της σύλληψης, μιλώντας στην δημοσιογράφο του Alpha, Ελένη Λαζάρου. Όπως είπε, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η ίδια είχε ακόμη συναισθήματα για τον 36χρονο και τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές μαζί του. Ανέφερε ακόμη ότι θόλωσε και προχώρησε στην αποτρόπαιη ενέργεια. «Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό» είπε, ενώ ανέφερε επίσης: «Με απειλούσε, ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα, θα βάλει να με σκοτώσουν». Το αυτόφωρο εκπνέει τα μεσάνυχτα σήμερα Κυριακή και όπως είπε η ίδια, σύντομα θα εμφανιστεί στις Αρχές παρουσία του δικηγόρου της.

Σημειώνεται, ότι ο 36χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες στην Κρήτη και αποφυλακίστηκε πριν από μερικούς μήνες, αφού εξέτισε ποινή 7 ετών.