Ημαθία: Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε μητέρα και κόρες σκοτώνοντας μία 15χρονη

Ημαθία: Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε μητέρα και κόρες σκοτώνοντας μία 15χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βέροιας η 37χρονη μητέρα - Σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης η 12χρονη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιοχώρα Ημαθίας σκοτώνοντας μία 15χρονη και τραυματίζοντας σοβαρά την 37χρονη μητέρα και την 12χρονη αδελφή της και στη συνέχεια εγκατέλειψε πεζός το σημείο.

Η ταυτότητα του είναι γνωστή στις Αρχές, αφού λίγα μέτρα μετά το σημείο του τραγικού δυστυχήματος εγκατέλειψε το μαύρο VW Golf GTi και εξαφανίσθηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μοιραίο αυτοκίνητο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός, ότι η άτυχη 15χρονη βρέθηκε νεκρή σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης. Οι αστυνομικοί ερευνούν σε όλη την Ημαθία και όχι μόνο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο να εγκατέλειψε την χώρα περνώντας τα σύνορα.

Την ίδια ώρα, η 12χρονη αδελφή του θύματος νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, φέροντας πολλαπλά κατάγματα. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας η 37χρονη μητέρα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε επιπλοκές. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος χθες Σάββατο κήδευσε μόνος του την 15χρονη κόρη του. Συγγενείς και φίλοι της αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.