Αγρίνιο: Τι ήταν οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης

Αγρίνιο: Τι ήταν οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης

«Πάγωσε» η παιδοψυχολόγος με αυτά που της είπε το μικρό παιδί

Οι ζωγραφιές του 4χρονου στο Αγρίνιο ήταν αυτές που θορύβησαν τους γονείς και οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης που βίωνε στα χέρια του 28χρονου.

Ο πατέρας του αγοριού αποφάσισε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο και το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» σήμερα αποκαλύπτει τι «αναπαρίσταναν» δύο ζωγραφιές του μικρού παιδιού.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την ψυχολογική κατάσταση του τετράχρονου.

Στη δεύτερη είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος». Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Η μητέρα του 28χρονου εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι των γονέων του 4χρονου. Ο 28χρονος την περίοδο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον ανήλικο, υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδες της περιοχής (άνοιξη – καλοκαίρι του 2021), γι’ αυτό και επελήφθη της υπόθεσης η Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Η μητέρα και ο γιος έδωσαν ανωμοτί κατάθεση στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατά το σκέλος που αφορά τον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη η δικογραφία απεστάλη στην Εισαγγελία του Στρατοδικείου Ιωαννίνων και ήδη έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύντομα, ο γιος θα κληθεί να απολογηθεί και η στρατιωτική δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείρισή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά και ο ρόλος της μητέρας του 28χρονου, καθώς φέρεται να κάλυπτε τις πράξεις του γιου της.