Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Κατερινόπουλος: Γιατί δεν έπρεπε να μπει τώρα στη φυλακή η μητέρα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Κατερινόπουλος: Γιατί δεν έπρεπε να μπει τώρα στη φυλακή η μητέρα

Τι είπε για την ενδεχόμενη εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αφορά τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/10) ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Πρόκειται σίγουρα για κύκλωμα» τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα της ανήλικης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» εάν είχε ο ίδιος τον χειρισμό της υπόθεσης του Κολωνού θα άφηνε για λίγες ημέρες ακόμα ασύλληπτη τη μητέρα της 12χρονης.

«Θα ευχόμουν να μην υπάρχει αστυνομικός στην υπόθεση. Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε. Αν υπάρχει αστυνομικός είναι ένα χτύπημα στον θεσμό», ανέφερε. «Είναι απαράδεκτο. Ο αστυνομικός όφειλε αμέσως μπήκε στην πλατφόρμα να το καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές της υπηρεσίας του. Αντίθετα ο διεστραμμένος έκανε το αντίθετο. Αυτοί δεν έχουν θέση στην αστυνομία» διευκρίνισε.

«Χθες στην Ελευσίνα συνέλαβαν έναν 70χρονο σε κεντρικό δρόμο μέσα σε αυτοκίνητο ο οποίος έκανε πράγματα τρελά. Σάτυρους πάντα είχε, βιαστές είχε αλλά λιγότερους. Οι περιπτώσεις με θύματα παιδιά είναι μετρημένες στα δάχτυλα», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Η ιστορία του Κολωνού δεν έχει τελειώσει, θα μας απασχολήσει για μέρες ακόμα. Το κοριτσάκι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όταν έμαθε ότι η μαμά προφυλακίστηκε, το παιδί προσωρινά θα "κλείδωσε" το στοματάκι του. Βέβαια δεν είναι να μιλήσει το παιδί, μιλούν τα στοιχεία» δήλωσε.

«Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα»

«Πρόκειται για κύκλωμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα παιδιά Εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο ένα παιδί, αφορά και άλλα παιδιά, η υπόθεση» σημείωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αστυνομίας.

«Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας που δεν θα έπρεπε να βγουν γιατί μια προανάκριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να είναι μυστική. Αν τα στοιχεία σε βάρος της μάνας δεν ήταν ατράνταχτα ειδικά για το παιδί δεν θα είχε συλληφθεί. Αν χειριζόμουν την υπόθεση θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να την κρατήσω λίγες μέρες ακόμα στο περιθώριο για να μιλήσει το παιδί περισσότερο από όσο είχε μιλήσει» είπε κλείνοντας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...