Νέες επιθέσεις από συμμορίες ανηλίκων – Έπεσαν «αδέσποτες» σφαίρες στη Δυτική Αττική

Νέες επιθέσεις από συμμορίες ανηλίκων – Έπεσαν «αδέσποτες» σφαίρες στη Δυτική Αττική

Πού συνέβησαν τα περιστατικά

Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι επιθέσεις σε ανήλικους από συμμορίες εφήβων. Δύο περιστατικά συνέβησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε Αγίους Αναργύρους και Ταύρο. Τρόμος σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι από δύο νέα περιστατικά με «αδέσποτες» σφαίρες.

Το πρώτο περιστατικό της επίθεσης από συμμορία ανηλίκων συνέβη στους Αγίους Αναργύρους στις 18:30 χθες 19/10 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Γεωργίου Παπανδρέου.

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε σε δύο μαθητές 12 ετών, τους απείλησε με μαχαίρι και τους άρπαξαν τις τσάντες τους, όπου είχαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα κλειδιά του σπιτιού τους και προσωπικά αντικείμενα. Την ίδια ημέρα λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή του Ταύρου στην οδό Ευδοξίας 15χρονος έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού.

 

Δύο περιστατικά με αδέσποτες σφαίρες σημειώθηκαν στην Αττική. Το πρώτο συνέβη στις 12.30 το μεσημέρι 19/10 στον Προαστιακό των Άνω Λιοσίων. Μια γυναίκα διαπίστωσε μία τρύπα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της. Ειδοποίησε την αστυνομία και βρέθηκε ένας κάλυκας από όπλο. Ήταν μία σφαίρα από άστοχους πυροβολισμούς. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στο Ζεφύρι μέρα μεσημέρι, όταν άνδρας βρήκε σφηνωμένη σφαίρα στο μπαλκονόπορτά του.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...