Θεσσαλονίκη: Βίασε 45χρονη και την κρατούσε έγκλειστη απειλώντας την με το πίτμπουλ – Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη

Θεσσαλονίκη: Βίασε 45χρονη και την κρατούσε έγκλειστη απειλώντας την με το πίτμπουλ – Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη

Συγκλονίζει η μαρτυρία του θύματος

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθισε ένας 49χρονος κατηγορούμενος για βιασμό και παράνομη κατακράτηση και απειλή σε βάρος 45χρονης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2017, όταν η γυναίκα από την Αθήνα είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου τον άνδρα από την Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε για να τον γνωρίσει από κοντά. Όπως είπε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, όταν έφθασε, τρόμαξε από την κατάσταση που αντίκρισε στο σπίτι του και θέλησε να φύγει. Αυτός την καθησύχασε και την έπεισε να αφήσει τουλάχιστον τα πράγματά της.

Ωστόσο ο 49χρονος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έδεσε το πίτμπουλ που είχε πίσω από την εξώπορτα και κάθε φορά που αυτή πλησίαζε, το σκυλί γρύλιζε απειλητικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει. Σύμφωνα με την 45χρονη, ο κατηγορούμενος την βίαζε όλο το βράδυ και το πρωί της επόμενης ημέρας την άφησε να φύγει, αφού πρώτα αντέγραψε από το κινητό της τηλέφωνο όλες της τις επαφές και άρχισε να στέλνει προσβλητικά μηνύματα για εκείνη σε όλους τους γνωστούς της.

Ποινή κάθειρξης 12 ετών

Συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 49χρονο που καταδικάστηκε, επειδή κρατούσε «φυλακισμένη» για πάνω από 24ωρες στο σπίτι του μία 45χρονη και τη βίαζε επανειλημμένα. Ομόφωνα το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, ενώ μετά την ετυμηγορία των δικαστών, ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τις φυλακές.