Θεσσαλονίκη: Τη διερεύνηση των συνθηκών της πτώσης του φοιτητή ζήτησε ο πρύτανης του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Τη διερεύνηση των συνθηκών της πτώσης του φοιτητή ζήτησε ο πρύτανης του ΑΠΘ

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο χέρι και την κνήμη

Την άμεση διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες φοιτητής του δεύτερου έτους της Νομικής Σχολής έπεσε από παράθυρο του δεύτερου ορόφου (πίσω πλευρά του κτιρίου) της Σχολής κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μαθήματος ζήτησε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο πρύτανης ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση και τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, η οποία εξελίσσεται ομαλά και δεν εμπνέει ανησυχία. Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο χέρι και την κνήμη.

Στο νοσοκομείο ο κ. Παπαϊωάννου συναντήθηκε με τη μητέρα του φοιτητή, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και τη διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο θα διαθέσει κάθε είδους υποστήριξη για την πλήρη αποθεραπεία του φοιτητή. Στο «Παπανικολάου» μετέβησαν τόσο ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, όσο και η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Δέσποινα Κλαβανίδου.