Κολωνός – ΕΛ.ΑΣ: «Να εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης» – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Κολωνός – ΕΛ.ΑΣ: «Να εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης» – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας

Η διαδικασία της ταυτοποίησης, για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, που έχει υποστεί σεξουαλική βία και εκμετάλλευση, συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά και στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας από τον Κολωνό.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και αν υπήρξε κακοποίηση και άλλων παιδιών από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, αλλά προφανώς πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ανήλικα και ενήλικα παιδιά της οικογένειας για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σημείωσε ότι η διαδικασία της ταυτοποίησης συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και κάθε φορά που προκύπτουν νέα στοιχεία ενημερώνεται ο ανακριτής. «Στη συνέχεια μας καθοδηγεί για το πώς πρέπει να πράξουμε. Η έρευνα της αστυνομίας δεν σταματά. Βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη» δήλωσε η κα Δημογλίδου.

«Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή. Έχει τελειώσει η προανάκριση από την πλευρά της αστυνομίας. Σε συνεργασία με τον ανακριτή εκδίδονται κάποια εντάλματα σύλληψης. Η αστυνομία τα εκτελεί. Οδηγούνται αυτοί οι άνθρωποι στη δικαιοσύνη, η οποία θα αποφασίσει στο τέλος για όλους τους δράστες. Φυσικά, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έχουμε και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι προσέρχονται αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων και δηλώνουν ότι έχουν συνομιλήσει με το συγκεκριμένο παιδί μέσω της γνωστής αυτής διαδικτυακής εφαρμογής» τόνισε.

Όπως εξήγησε «ενημερώνεται και πάλι ο ανακριτής εφόσον χειρίζεται εκείνη τη στιγμή την υπόθεση και ανάλογα πράττουμε για τον καθένα ξεχωριστά. Προς το παρόν, για κάποιον από αυτούς δεν έχει προκύψει κάτι. Δεν έχει προκύψει κάποιο ένταλμα σύλληψης για κάποιον από αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν αυτοβούλως».