Κολωνός – Υπόθεση 12χρονης: Γιατί η μητέρα δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα – Το SMS που την «έκαψε»

Κολωνός – Υπόθεση 12χρονης: Γιατί η μητέρα δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα – Το SMS που την «έκαψε»

Τι υποστήριξε η 37χρονη στην απολογία της

Η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, με τις αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία να έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητας. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού να οδηγείται χθες στη φυλακή μετά την απολογία της, καθώς είναι κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία. Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση και δεν γνώριζε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της. Σύμφωνα με το συνήγορο της, η μητέρα της 12χρονης ήταν σοκαρισμένη και χρειάστηκε να διακόψει αρκετές φορές την απολογία της κλαίγοντας.

Στο απολογητικό της υπόμνημα ανέπτυξε σειρά υπερασπιστικών ισχυρισμών εστιάζοντας στο γεγονός ότι η ίδια κατήγγειλε στις αρχές τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η νεαρή μητέρα οκτώ παιδιών κλήθηκε να αιτιολογήσει τα τέσσερα εμβάσματα, συνολικού ύψους 110 ευρώ που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό της από δυο διαφορετικά πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, δεν βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ για το δεύτερο φαίνεται πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με κατάθεση της μικρής τα ποσά αυτά δεν αφορούν σε «ραντεβού» αλλά αποστολή φωτογραφιών και βίντεο σε υποψήφιους «πελάτες».

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν αντιλήφθηκε την καταβολή των επίμαχων μικροποσών στον λογαριασμό της καθώς από τον Απρίλιο και μετά δεν τον χρησιμοποιούσε γιατί οι καταβολές επιδομάτων πρόνοιας γίνονταν σε νέο λογαριασμό κατόπιν υπόδειξης του λογιστή.

Η κατηγορούμενη δέχτηκε σειρά ερωτήσεων για την επικοινωνία που είχε τόσο με τον προφυλακισμένο επιχειρηματία όσο και με τη σύζυγο του. Η ίδια φέρεται να ισχυρίζεται πως εξακολουθούσε να ανταλλάσσει μαζί τους μηνύματα μετά από υπόδειξη των αστυνομικών για να μην καταλάβει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών μετά την καταγγελία της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπομπή Live News του Mega, υπήρξε και ένα ακόμη στοιχείο που φέρεται να «έκαψε» τη μητέρα και οδήγησε στην προφυλάκισή της. Το στοιχείο αυτό ήταν ένα SMS το οποίο έστειλε η ανήλικη στη 37χρονη λέγοντάς της: «μου έδωσε 50 ευρώ». Η μητέρα της ανήλικης υποστήριξε στην απολογία της πως αυτό το μήνυμα αφορούσε τη μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης η οποία έδωσε χρήματα στην ανήλικη προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Την ίδια ώρα, η 12χρονη φέρεται σε νέα κατάθεση που έδωσε να περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο πώς ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε «ραντεβού» σε οίκο ανοχής επιμένοντας, παράλληλα, πως η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση.

Στο πλευρό της μητέρας βρέθηκαν σήμερα τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένεια , η κόρη της αλλά και ο γιος της ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη θέα την κρατούμενης μητέρας του. Η κόρη, ο γιος αλλά και η θεία της μικρής από τη Λευκάδα που εξαιτίας της ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης κατέθεσαν στο πλαίσιο της ανάκρισης εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η κατηγορούμενη δεν γνώριζε.