Προφυλακίστηκαν ο 63χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα και ο 40χρονος από τα Πατήσια για βιασμούς ανηλίκων

Προφυλακίστηκαν ο 63χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα και ο 40χρονος από τα Πατήσια για βιασμούς ανηλίκων

Ο πρώτος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών και ο αλλοδαπός φέρεται να βίαζε την κόρη του

Προφυλακίστηκαν ο 63χρονος από τον Άγιο Παντελεήμονα και ο 40χρονος Αιγύπτιος που κατηγορούνται, για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών ο πρώτος και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση ο δεύτερος.

Για τον 63χρονο υπήρξαν καταγγελίες της οικογένειας των παιδιών, ότι προσέγγισε σε πλατεία της περιοχής τα δυο ανήλικα παιδιά και με δόλωμα χρήματα τα οδήγησε σε σπίτι και τα βίασε. Το στοιχείο που συγκλονίζει, είναι ότι τα κακοποιούσε επί δέκα ολόκληρες μέρες με τον συγκεκριμένο τρόπο. Τα παιδιά κάποια στιγμή δεν άντεξαν και αφηγήθηκαν τον εφιάλτη στη μητέρα τους, η οποία πήγε απευθείας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων κι έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία. Ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 40χρονος Αιγύπτιος φερόμενος βιαστής της 14χρονης κόρης του στα Πατήσια. Η 14χρονη φέρεται να υποστήριξε, ότι είχε πιει για να ξεχάσει όσα περνούσε από τον πατέρα της τα τελευταία 3 χρόνια.