Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα αύριο η μητέρα του κοριτσιού κατηγορούμενη για μαστροπεία

Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα αύριο η μητέρα του κοριτσιού κατηγορούμενη για μαστροπεία

Συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, οδηγείται αύριο το πρωί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση.

Η 37χρονη, που συνελήφθη το απόγευμα μετά από το ένταλμα το οποίο εξέδωσε η ανακρίτρια, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή την σοκαριστική υπόθεση.

Επίσης στη φυλακή οδηγήθηκαν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι. Στην υπόθεση έχει εμπλακεί πλέον και η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος για να διαπιστώσει ποιοι άλλοι έχουν σχέση από τις συναλλαγές στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ηλία Μίχου και της μητέρας.

Η ίδια, πάντως, αρνείται ότι έχει πάρει χρήματα και ισχυρίζεται πως το παιδί πήρε τους λογαριασμούς και τις κάρτες της.

Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και έγινε πορεία και συγκέντρωση απόψε έξω από το μαγαζί του παιδοβιαστή στην Αθήνα.