Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράνομο διαδικτυακό τζόγο

Θεσσαλονίκη: Έξι συλλήψεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράνομο διαδικτυακό τζόγο

Κατασχέθηκαν 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας server

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα διαδικτυακά τυχερά παίγνια εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος, καθώς και πέντε πελάτες–παίκτες για τις κατά περίπτωση παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και για στέρηση άδειας εργασίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τη διενέργεια παράνομων διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, ενώ η διαχείριση γινόταν μέσω κεντρικής μονάδας ελέγχου και διαχείρισης (server).

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής που λειτουργούσε ως κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης (server) και 549 ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.