Πατήσια: Ανήλικοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια σε παιδικό σταθμό

Πατήσια: Ανήλικοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια σε παιδικό σταθμό

Ένας εργαζόμενος τους κυνήγησε, τους απείλησε με μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 14χρονο στο πρόσωπο

Ένα… περίεργο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (8/10) σε έναν παιδικό σταθμό στα Πατήσια, με «πρωταγωνιστές τέσσερις ανήλικους και έναν 27χρονο εργαζόμενο στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των τεσσάρων ανηλίκων (σ.σ. 14-15 ετών) προσέγγισαν τον παιδικό σταθμό και άρχισαν να πετάνε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια της αποθήκης και να προκληθούν φθορές γενικότερα στο κτίριο. Ο 27χρονος, που εργάζεται στον παιδικό σταθμό και εκεί τη στιγμή ήταν εκεί, αντιλήφθηκε τους ανήλικους, τους κυνήγησε και προέταξε μαχαίρι προκειμένου να ακινητοποιήσει δύο εξ’ αυτών. Μάλιστα, υπήρξε συμπλοκή με τον 27χρονο να τραυματίζει στο πρόσωπο έναν 14χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» για πρώτες βοήθειες.

Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, οδηγώντας τους στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου για απειλή και τον νόμο περί όπλων, ενώ σε βάρος των δύο ανήλικων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι δύο 14χρονοι με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε και ο 27χρονος αφού πρώτα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.