Αίγινα: Στη φυλακή δύο από τους δράστες και ο ηθικός αυτουργός ξυλοδαρμού 67χρονης και του γιου της

Αίγινα: Στη φυλακή δύο από τους δράστες και ο ηθικός αυτουργός ξυλοδαρμού 67χρονης και του γιου της

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή για την δολοφονική επίθεση τον Αύγουστο του 2021

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο φυσικοί αυτουργοί και ο ηθικός αυτουργός για την υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της 67χρονης και του γιου της στην Αίγινα τον Αύγουστο του 2021.

Αιτία της επίθεσης αποτέλεσε σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι καταγγελίες της 67χρονης στην Αστυνομία για ηχορύπανση από το μπαρ που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της στην Καλλιθέα Αττικής. Δεκατέσσερις μήνες μετά το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας κατάφερε να εντοπίσει τόσο τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά κυρίως αυτόν που έδωσε την εντολή για την αιματηρή επίθεση.

Η Αστυνομία έφθασε στον εντοπισμό τους χάρη σε ένα τατουάζ του Μίκυ Μάους, που έφερε ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του ξενοδόχου και της μητέρας του στην Αίγινα. Το τατουάζ παρατήρησε o γιος του ξενοδόχου, ηλικίας μόλις 4 ετών, που ήταν μπροστά στην επίθεση. «Αυτό το Μίκυ Μάους το είδε ο γιος μου και του φάνηκε σαν ένα παιδικό Μίκυ Μάους, έτσι μου το ανέφερε. Αυτό που είδα εγώ, ήταν ότι στα πόδια, αυτός ο χειροδύναμος με τα μαύρα που χτύπησε την μητέρα μου άσχημα, είχε κάποια τατουάζ τα οποία παρέπεμπαν σε ένα ενεργειακό ποτό αρκετά γνωστό» περιγράφει ο γιος της ξενοδόχου.