Οργή στο Ηράκλειο: Σύλληψη για τον άνδρα που βασάνιζε το σκύλο του με ηλεκτροσόκ

Οργή στο Ηράκλειο: Σύλληψη για τον άνδρα που βασάνιζε το σκύλο του με ηλεκτροσόκ

Σε βάρος του 67χρονου σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ συγχρόνως του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 15.600 ευρώ

Στη σύλληψη ενός 67χρονου άνδρα για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία των ζώων συντροφιάς προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και αφού βίντεο με της βασανιστικές στιγμές που περνούσε ο σκύλος στα χέρια του ιδιοκτήτη του είχε δει το φως της δημοσιότητας. To βίντεο απεικόνιζε άτομο να έχει δεσμεύσει ζώο συντροφιάς με ηλεκτροφόρο κολάρο και να του προκαλεί ηλεκτροσόκ.

Σε βάρος του 67χρονου σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ συγχρόνως του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 15.600 ευρώ.

Από την έρευνα της επιληφθείσας προανακριτικά υπηρεσίας ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι για το ζώο συντροφιάς δεν τηρούνταν οι κανόνες ευζωίας, δεν έφερε κωδικό ηλεκτρονικής αναγνώρισης και στερείτο βιβλιαρίου υγείας, όπως αναφέρει το creta24.

Παρακαλούμε περιμένετε ...