Υπόθεση ντράμερ: Διεκόπη η δίκη για τις 31 Οκτωβρίου – Κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4 κοριτσιών

Υπόθεση ντράμερ: Διεκόπη η δίκη για τις 31 Οκτωβρίου – Κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4 κοριτσιών

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της υπεράσπισης του 71χρονου που εμφανίστηκε στο δικαστήριο με καθετήρα

Στις 31 Οκτωβρίου θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο γνωστός ντράμερ,  ο οποίος δικάζεται μετά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του τεσσάρων κοριτσιών για σεξουαλική κακοποίηση ενώ ήταν ανήλικα την περίοδο 2007- 2015 σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο όπου παραθέριζαν.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της υπεράσπισης του 71χρονου που εμφανίστηκε στο δικαστήριο με καθετήρα.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου επικαλέστηκε προβλήματα υγείας που , όπως είπε, αντιμετωπίζει αλλά και κώλυμα του συνηγόρου.

Ωστόσο, οι δικαστές , υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, είπαν «όχι» στο αίτημα αναβολής και αποφάσισαν την διακοπή της δίκης για τις 31 Οκτωβρίου.

Οι νέες καταγγελίες σε βάρος του 71χρονου μουσικού μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης την περασμένη Άνοιξη. Τα νεαρά κορίτσια στράφηκαν σε βάρος του κατηγορούμενου κάνοντας λόγο για ένα συγκεκριμένο μοτίβο που φέρεται να ακολουθούσε εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει με τις οικογένειας με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παρασύρει τα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος , ο οποίος αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα του αποδίδονται, μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του μουσικού σε δεύτερο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, υπόθεση για την οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή..