Στο εδώλιο και πάλι ο ντράμερ για τις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών

Στο εδώλιο και πάλι ο ντράμερ για τις νέες καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών

Ο 71χρονος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δίκη στο Εφετείο του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασέλγεια σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού ο 71χρονος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για μια νέα υπόθεση.

Αυτή τη φορά, ο μουσικός κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μετά από καταγγελίες τεσσάρων κοριτσιών ότι ασέλγησε σε βάρος τους ενώ ήταν ανήλικα την περίοδο 2007- 2015 σε κάμπινγκ στην Πελοπόννησο όπου παραθέριζαν.

Οι νέες καταγγελίες σε βάρος του 71χρονου, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή, για την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος ανήλικου παιδιού για την οποία δικάζεται αυτές τις ημέρες, μπήκαν στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης την περασμένη Άνοιξη. Τα νεαρά κορίτσια στράφηκαν σε βάρος του κατηγορούμενου κάνοντας λόγο για ένα συγκεκριμένο μοτίβο που φέρεται να ακολουθούσε εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις εμπιστοσύνης που είχε αναπτύξει με τις οικογένειας με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παρασύρει τα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα του αποδίδονται, μετά την απολογία του είχε κριθεί προφυλακιστέος.