Δολοφονία 68χρονου στην Ηλεία: Αυτό μπορεί να όπλισε το χέρι του δράστη

Δολοφονία 68χρονου στην Ηλεία: Αυτό μπορεί να όπλισε το χέρι του δράστη

Συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από το έγκλημα

Επισπεύδονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία, τον οποίο βρήκε νεκρό ο αδερφός του στο ελαιοτριβείο που διατηρούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι η νεκροψία είχε δείξει ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας.

Όπως γράφει το patrisnews.com ,στην Ηλεία πήγε αιφνιδιαστικά ο γενικός επιθεωρητής της Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γιώργος Κανέλλος για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών, αφού σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από τη δολοφονία και ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Στο κάδρο της Αστυνομίας υπάρχουν δύο άτομα από το κοντινό περιβάλλον του θύματος τα οποία συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψίες.

Το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο του δολοφόνου του 68χρονου, ο οποίος σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να είχε και συνεργό, οι Αρχές προσανατολίζονται στο οικονομικό καθώς μια πιθανή άρνηση του 68χρονου σε κάτι που του ζητήθηκε το οποίο μπορεί να σχετιζόταν με χρήματα, φέρεται να όπλισε το χέρι του δράστη,

Η Αστυνομία δείχνει να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα με την μέθοδο του αποκλεισμού, αφού από τις καταθέσεις συγχωριανών δεν προέκυψε κάποια διαφορά του θύματος με κάποιον εξ’ αυτών ενώ και το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί αφού από το σπίτι δεν έλειπαν ούτε χρήματα ούτε άλλα πολύτιμα αντικείμενα.