Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει»

Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει»

Το σημείωμα που άφησε πίσω του ο δράστης της δολοφονίας της συντρόφου του και του 10 μηνών μωρού τους

Ένα σημείωμα του 56χρονου κτηνοτρόφου στην Λεκάνη Καβάλας που σκότωσε με καραμπίνα την σύντροφό του και το 10 μηνών μωρό τους, στο οποίο έγραφε «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει», βρήκαν οι Αρχές, σύμφωνα με φίλο του δράστη και αυτόχειρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ο Ευκλείδης Καλογερίδης, ιδιοκτήτης καφενείου στο χωριό και φίλος του 56χρονου, είπε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του δράστη με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού τους. Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του 10 μηνών παιδιού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας που τελευταία -σύμφωνα με τον φίλο του- είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την πρώην σύντροφό του και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του, αφού ειδοποίησε έναν εξάδελφο του για όσα είχε κάνει και το τέλος που σκόπευε να βάλει στην δική του ζωή.

Σε ό, τι αφορά στις φήμες, ότι η γυναίκα σκόπευε να φύγει στην Γερμανία με το παιδί, ο κ. Καλογερίδης είπε, πως η άτυχη μητέρα «δεν θα έφευγε στην Γερμανία, θα πήγαινε να τακτοποιήσει κάποια κληρονομικά και άλλα θέματα και θα γύριζε. Είχε πάει στο σπίτι του παππού της, αφού έφυγε από το πατρικό σπίτι του αυτόχειρα, στο οποίο ζούσαν μαζί».