Σπάρτη: Τον μαχαίρωσε η σύντροφός του κατά την ερωτική πράξη

Σπάρτη: Τον μαχαίρωσε η σύντροφός του κατά την ερωτική πράξη

Ο 50χρονος επιχειρηματίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση - Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 43χρονη

Ένας 50χρονος επιχειρηματίας από την Σπάρτη κατήγγειλε την πρώην σύντροφό του, ότι αποπειράθηκε να τον σκοτώσει, καθώς του επιτέθηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Απριλίου, όταν ο 50χρονος είχε πάει με το αυτοκίνητο της συντρόφου του σε χωράφι που της άνηκε, για να τη βοήθησε σε αγροτικές δουλειές. Εκεί οι δυο τους ήρθαν σε ερωτική επαφή, όταν ξαφνικά η 43χρονη πήρε ένα μαχαίρι, που είχε στο παντελόνι της και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα. Ένα από αυτά ήταν μόλις λίγα εκατοστά κάτω από την καρδιά. Στην προσπάθεια του να αμυνθεί, έπιασε το μαχαίρι με την παλάμη του και τραυμάτισε τους τένοντες του χεριού του.

Στη συνέχεια ο 50χρονος την ικέτευσε, να μην τον αφήσει αβοήθητο και έτσι η ίδια τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και η επέμβαση διήρκεσε 6 ώρες. Ο 50χρονος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και οι περιγραφές του σοκάρουν. «Έπιασα την λάμα του μαχαιριού και μου κατέστρεψε και το χέρι. Τα θυμάμαι όλα. Βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο, είχαμε μια επαφή σαν ζευγάρι. Δεν υπήρξε λογομαχία. Ήμασταν σε μια ήρεμη κατάσταση. Η κατηγορία είναι απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης. Το μαχαίρι το είχε δίπλα της, κρυφά, χωρίς να το αντιληφθώ εγώ και τη στιγμή εκείνη με μαχαίρωσε στην καρδιά, στην κοιλιακή χώρα, λίγο πιο κάτω από την καρδιά. Το συγκεκριμένο μαχαίρι, δεν ήταν μαχαίρι που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για αγροτικές εργασίες» λέει ο 50χρονος.

«Με χτύπησε πάνω στην επαφή. Δεν μπορώ να ξέρω το κίνητρο. Είπε στην απολογία της, πως ήταν ατύχημα, επειδή κάτι της είπα και δεν της άρεσε. Ισχυρίστηκε, πως εγώ της είπα "είσαι η γυναίκα της ζωής μου" και δεν της άρεσε και ξεκινήσαμε μια λογομαχία» συνέχισε. «Δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Υπήρχε μία ζήλεια, όπως όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να έχουμε. Δεν τσακωνόμασταν, δεν με απείλησε ποτέ. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» είπε ο 50χρονος.

Η 43χρονη συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Στην αστυνομία φέρεται να είπε, πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της χωρίς πρόθεση, έπειτα από λογομαχία μεταξύ τους. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να οριστεί δικάσιμος.